A8lios Weblog

Ένα ερυθρόδερμο μπλόγκ σε μια καπιταλιστική άγρια δύση…

Μόνο ο ΛΑΟΣ τίμησε το Έθνος στη Βουλή!

Posted by a8lios στο 6 Ιουνίου, 2008

Ε, δε κρατήθηκαν.

Τους έπνιγε το δίκιο προχτές τους Βουλευτές του ΛΑΟΣ.

Μα να θεωρηθούν ανάπηροι πολέμου και οι μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού?

Απαράδεκτο για μια Δημοκρατία που σέβεται τον εαυτό της.

Ποιοί? Οι ληστοσυμμορίτες, οι ΕΑΜοβούλγαροι, οι πράκτορες της Μόσχας, που θέλαν να καταλύσουν το κράτος των αμερικανών στα βαλκάνια Ελλήνων.

Παρ’ όλα αυτά, εκάμανε το καθήκον τους.

Συγκράτησαν τη δικαιολογημένη οργή τους.

Μίλησαν με ολοκληρωμένα και πειστικά επιχειρήματα.

«Φαλάγγι θα σε πάρει η αριστερά Κωσταααα, ξύπναααα»!!!

«Θα μας θυμηθείς…»!!!

«ΝεοΔημοκράτες, σταθείτε όρθιοι σαν περήφανοι δεξιοί ρεεεε»!

Αλλά φωνή βοώντος…

Ρε πού πάμε ρε? Στην αταξική κενωνία μας οδηγεί κατευθείαν ο Καραμανλής?

Ε ρε τί ακούμε στη χαρωπή δημοκρατία μας…

Εδώ και τα πρακτικά της Βουλής, αλλά είναι διασκορπισμένα τα διαμάντια…

17 Σχόλια προς “Μόνο ο ΛΑΟΣ τίμησε το Έθνος στη Βουλή!”

 1. xamogelo said

  ε ναι… το διάβασε χθες… μλκιες… δεν πιστεύω ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς σοβαρά.

 2. γιάννης μ said

  μη το λές χαμόγελο…ξέρεις πόσοι «καλόπιστοι» υπάρχουν???

 3. @Xamogelo

  «Μα πάλι θε ν’ απλώσει σα χολέρα,
  πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου
  και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα,
  αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.»

  Δεν πρέπει να το υπερτιμάμε αλλά ούτε να το υποτιμάμε. Αλλά να τα βλέπουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση. Το θέμα είναι ότι σε όλη την Ευρώπη έχει σπάσει ξανά το αυγό του φιδιού. Σε κάποιες χώρες γκρεμίζονται μνημεία αγωνιστων ενάντια στο φασισμό, τιμώνται φιλοναζιστές, απαγορεύονται κομμουνιστικά κόμματα, φυλακίζονται στα βαθιά γεράματα αγωνιστές του αντιφασιστικού αγώνα… Ας μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα πήγε να περάσει αντικομμουνιστικό μνημόνιο από το συμβούλιο της Ευρώπης. Οπότε τα μάτια μας 14. Ο φασισμός είναι γέννημα θρέμμα του καπιταλισμού και ήδη διανύουμε το ανώτατο στάδιό του. Το πράγμα είναι σοβαρό από μόνο του και πρέπει να ασχολούμαστε αναλόγως με αυτό.

 4. xamogelo said

  @σφυροδρεπανιστη Δεν ξέρω.. δεν πιστεύω ότι οι συνθήκες είναι οι ίδιες για την άνοδο φασιστικών κομμάτων τουλάχιστον με την μορφή που είχαν στο παρελθών. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή ισχυρή αριστερά για να χρειάζονται. Όλος αυτός ο αντικομουνισμός είναι για να ξαναγραφτεί η ιστορία στα μέτρα τους. Η καλύτερη απάντηση σε τέτοιου είδους πράγματα είναι η ενημέρωση του κόσμου και η δράση στα σωματεία ενάντια στις αλλαγές που μας έρχονται… ύστερα ότι και να λένε.. οι άλλοι στην TV θα είναι αδιάφορο.

 5. Προφανώς και η καρικατούρα-καραγκιοζιλίκι ΛΑΟΣ, δεν έχει σοβαρή σχέση με τις νεοναζιστικού τύπου συμμορίτικες γκρούπες της Ευρώπης, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν υπερασπίζεται με κάθε ευκαιρία όλο το ταγματαλήτικο γκοτζαμάνικο τομαρολόι σε πολιτικό και «ηθικό» επίπεδο.
  Χωρίς μεγαλοποιήσεις-χωρίς αυταπάτες να μην αφήσουμε τα ξετσίπωτα λούμπεν τσουτσέκια να αποκτήσουν έστω και το παραμικρό λαϊκό έρεισμα (και να χάσουν και αυτό που ενδεχομένως έχουν).

 6. Οι περισσότερες Οργανώσεις που αναφέρονται παρακάτω, από συνεργάτες των Γερμανών μετατράπηκαν σε συνεργάτες των Άγγλων και μετά των Αμερικανών,σφαγιάζοντας χιλιάδες αγωνιστές του Λαού μας.
  Ήταν αυτοί που το μετεμφυλιακό Κράτος τους έδωσε προνόμια κ.Γεωργιάδη, και αν εσύ και οι «ΒΟΥΚΕΦΑΛΕΣ» της παραϊστορίας σας ασχολείστε με τον αντικομουνισμό και την «6η» που λέει και ο Λιακό, εμείς σας ευχόμαστε να είστε καλά που μας βάζετε να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους…
  Καλή χώνεψη….

  ΟΜΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ
  ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  Ι Σύνταγμα – Αθήνα [Ι, ΙΙ, ΙΙΙ Τάγματα]
  ΙΙ Σύνταγμα – Τρίπολη [Ι, ΙΙ, ΙΙΙ Τάγματα]
  ΙΙΙ Σύνταγμα – Ιωάννινα [Ι, ΙΙ, ΙΙΙ Τάγματα]

  ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ
  Ι Κατερίνη
  ΙΙ Βέροια
  ΙΙΙ Κοζάνη
  ΙV Γιαννιτσά
  V Κοζάνη
  VI Κοζάνη
  VII Κιλκίς
  VIII Λαχανάς
  ΙΧ Κρύα Βρύση
  Τάγμα Χωροφυλακής «Καρδίτσα»
  Τάγμα «Λάρισα»
  Τάγμα «Λαμία»
  Τάγμα «Άμφισσα»
  Τάγμα Αστυνομίας «Θεσσαλονίκη»
  Ι Τάγμα Αστυνομίας Αθήνα
  ΙΙ Τάγμα Αστυνομίας Βόλος
  ΙΙΙ Τάγμα Αστυνομίας Ιωάννινα
  Τάγμα Χωροφυλακής «Εύβοια Ι»
  Τάγμα Χωροφυλακής «Εύβοια ΙΙ»
  Τάγμα Εθελοντών «Λεωνίδας»
  ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΩΝ ΤΣΑΟΥΣ (Του Αντώνη Φωστερίδη), που συνεργαζόταν ανοικτά με τους Βούλγαρους κατακτητές της Θράκης. Σε ένα ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ του 1950 με θέμα «Περί Αναγνωρίσεως Εθνικών Ανταρτικών Ομάδων και Εθνικών Οργανώσεων Εσωτερικής Αντιστάσεως, ως και των Αρχηγών και Διοικουσών Επιτροπών αυτών», διαβάζουμε περί της αναγνωρίσεως «Της Οργανώσεως ΕΣΕΑ … [του] ΦΩΣΤΕΡΙΔΗΝ ΑΝΤΩΝΙΟΝ.»… ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ!
  ΟΜΑΔΑ ΠΟΥΛΟΣ (Poulos Verband – Εθνικός Ελληνικός Στρατός)
  ΟΜΑΔΑ ΕΑΣΑΔ (του Τάκη Μακεδόνα)
  (Εθνικός Αγροτικός Σύνδεσμος Αντικομμουνιστικής Δράσεως) – Θεσσαλία
  ΟΜΑΔΑ SCHUBERT (οι ‘Σουμπερτανοί’) – Κρήτη
  V ΡΩΜΑΪΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ (Διαμάντη / Ματούση)
  ‘Πριγκιπάτο της Πίνδου’!
  ΠΑΟ – ΕΕΣ – ΕΣΟ – ΥΒΕ
  (Πανελλήνιος Απελευθερωτική Οργάνωσις)
  (Εθνικός Ελληνικός Στρατός)
  (Εθνικοσοσιαλιστική Οργάνωσις)
  (Υπερασπισταί Βορείου Ελλάδος)
  ΠΟΚ (Πατριωτική Οργάνωσις Κεφαλληνίας)
  ΟΠΝΕ (Οργάνωσις Πρωτοπόρων Νέας Ευρώπης)
  ΕΦΕ (Εθνικοσοσιαλιστική Φρουρά Ελλάδος)
  ΠΑΤ (Πατριωτική Αντικομμουνιστική Ταξιαρχία)
  ΟΕΔΕ (Οργάνωσις Εθνικών Δυνάμεων Ελλάδος)
  ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ Χ (Συνεργάτες της ΕΣΠΟ και υπέυθυνη για το δράμα της Κύπρου.Να ‘ναι καλά ο Γρίβας)
  ΟΜΑΣ 3000
  ΕΦΧ (Ένωσις Φίλων Χίτλερ)
  ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΩΝ
  (Κίτσα Μπατζάκ, Μιχάλ Αγά, Αντών Τσαούς)
  ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
  Εθνική Ένωσις Ελλάδος (ΕΕΕ)
  Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΕΚΕ)
  Εθνική Σοσιαλιστική Πατριωτική Οργάνωσις (ΕΣΠΟ)
  Οργάνωσις Εθνικών Δυνάμεων Ελλάδος (ΟΕΔΕ)

 7. Αυτά που σου απέστειλα βρίσκονται και στο μπλόγκ για παραπάνω πληροφορίες….

 8. null said

  τα παραλληρήματα του Άδωνι τα έπαιξε και η αποψινή ελληνοφρένεια. Και μόνο που σκέφτομαι ότι αυτός ο άνθρωπος αν επανεκλεγεί θα πάρει βουλευτική σύνταξη…

 9. aliatas said

  Ο Καραμανλής είναι αριστερός, το είπε και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, που είναι επαναστάτης του βουνού και του λόγγου. Ο Παπανδρέου είναι αριστερός αφού είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Ο Τσίπρας δηλώνει πως είναι το σήμα κατατεθέν της Αριστεράς. Ο Καρατζαφέρης είναι κομμουνιστής, αφενός το είπε ο κόκκινος παπα-Τσάκαλος και αφετέρου έχει στον τοίχο του γραφείου του μια αφίσα του Τσε Γκεβάρα. Ο Μάκης είναι αριστερός. Ο Θέμος είναι αριστερός. Ο Κούγιας είναι αριστερός. Και η Bατίδου προλετάρια είναι. Βλέποντας o Α. Γεωργιάδης πως όλοι οι Έλληνες είμαστε αριστεροί ακόμα και ο αρχηγός του κόμματος του, τι να κάνει; Παρέα με τον φίλο του τον Μ. Βορίδη καταλήξανε στο συμπέρασμα πως η χώρα χρειάζεται επειγόντως να απαλλαγή από μερικούς αριστερούς.

 10. mary said

  Είναι εμετικό και ντροπή

  δεν μπορώ και δε θέλω να σκέφτομαι ΠΩΣ ο λαός έβαλε τέτοια αποβράσματα στην βουλή

  Και από την άλλη τώρα τι να κάνεις? να κάθεσαι και να απαντάς σε αυτά τα αίσχη που ξεστομίζουν? κάποιοι θα πουν να μην ασχοληθούμε καθόλου κάποιοι άλλοι ότι αν δεν ασχοληθούμε είναι εναντίον μας και ευκαιρία για τα φασισταριά αυτά να ρίξουν λάσπη.

  Το λούμπεν προλεταριάτο που τους ψήφισε είναι υπόλογο για τα λούμπεν άτομα του ΛΑ.Ο.Σ που αραδιάζουν βλακίες και λαικισμούς στα έδρανα της βουλής.

 11. gogos said

  Εαν ως τωρα δεν εχουν ευδοκιμησει οι νεοφασιστες στη χωρα μας ωφειλεται στην υπαρξη και δραση του ΚΚΕ, στους δεσμους του με το λαο και την ιδεολογικη συντριβη των φασιστικων ιδεολογηματων του εθνικισμου και της ξενοφοβιας,που μεσα απο τη δραση του εχει καταρριψει.
  Αυτα εως τωρα, μη μας διαφευγει ομως οτι τα στοιχεια που θρεφουν το φασισμο, οπως ο εθνικισμος, υπαρχουν κι αναπτυσσονται ΜΕΣΑ στα δυο κομματα εξουσιας. Μπορει λοιπον εως σημερα να μην εχει εμφανιστει μια ισχυρη νεοφασιστικη παραταξη στην Ελλαδα αλλα αυτο δε σημαινει κι οτι σε μελλοντικη αναπτυξη του λαϊκου κινηματος δε θα επιχειρηθει να γινει κατι τετοιο. Κατα τη γνωμη μου η ιδια η παρουσια του ΛΑΟΣ κινειται σε τετοια βαση, γι αυτο φτιαχτηκε και γι αυτο θα συντηρηθει.Μη μας φανει περιεργο να ενισχυθει μελλοντικα ως αντιβαρο στο κινημα.

  θελει πολυ καλη ιδεολογικη και πολιτικη δουλια ωστε να μη βρουν εδαφος τετοια σχεδια.

  Καμια υποτιμηση…

 12. JChrist said

  Πολλά πολιτικά επιχειρήματα βλέπω, οπότε θα πω άλλο ένα κι εγώ:
  «Φασίστες κουφάλες, έρχονται κρεμάλες…»

 13. MZ said

  Eεερχεται…»Γ….ι,ξύλο,αλάτι και στον ήλιο»…(για πάστωμα)

 14. Μπορώ να πω ότι ο εξώφθαλμος φασισμός δύσκολα ευδοκιμεί στα μέρη μας κι αυτό γιατί ο λαός έχει πολύ καλή ιστορική μνήμη και στη συνείδησή του έχει καταδικαστεί, έπειτα από τόσα δεινά που προξένησε στη χώρα μας. Αλλά η νοοτροπία που καλλιεργείται πολλά χρόνια τώρα εμφυτεύει με μικρές ριπές στο μυαλό του κόσμου τέτοιες νοοτροπίες.
  Οι αλλοδαποί π.χ. έχουν ταυτιστεί με την ανεργία και την εγκληματικότητα. Δηλαδή, τα αδιέξοδα που φέρνει το καπιταλιστικό σύστημα χρησιμοποιούνται για να καλλιεργείται ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, συστατικά μέρη μιας φασιστικής νοοτροπίας.
  Τα «εθνικά συμφέροντα» – συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών λέω εγώ – έχουν ταυτιστεί με ιμπεριαλιστκές επεμβάσεις. Μπορεί να μην τίθεται ζήτημα «ζωτικού εθνικού χώρου» – αλλά οι καπιταλιστές πάντα ζητάνε και θα ζητάνε παραπάνω ζωτικό χώρο όπου υπάρχει κέρδος γι’ αυτούς. Δεν έχει σημασία πως θα ονομάζεται. Η ουσία παραμένει η ίδια από τον Α παγκόσμιο – και πιο πριν – μέχρι και σήμερα. Τώρα ονομάζεται πόλεμος για την τρομοκρατία. Μεθαύριο θα βρουν άλλη ονομασία για να έχουν άλλοθι.
  Θα διαφωνήσω με το ότι αυτοί που ψηφίζουν τον ΛΑΟΣ είναι λούμπεν… ο εργάτης που τον πίνει κάθε μέρα και πάει και ψηφίζει Ν.Δ. απέχει ελάχιστα από το να ψηφίσει ΛΑΟΣ. Πόσο μάλλον όταν τα μέσα χειραγώγησης της συνείδησης σήμερα είναι πανίσχυρα. Η ψήφος, όταν είναι τυφλής διαμαρτυρίας, και δεν είναι συνειδητή ψήφος είναι δίκοπο μαχαίρι. Μόνο η συνεχής ιδεολογική και πολιτική δουλειά θα ωθήσουν τον εργάτη να παλέψει για το συμφέρον του – και με την ψήφο.
  Γι αυτό πρέπει να μην έχουμε ανοχή για τέτοια ζητήματα. Οι μεγάλες φωτιές ξεπηδούν από μικρές εστίες. Να απαντάμε κάθε φορά που θα ακούμε το λαοφιλές «αυτός είναι Αλβανός».

 15. omadeon said

  Μπολσεβικικούς χαιρετισμούς!
  (Πρόσφατα κάποιος με είπε «Μπολσεβίκε» και με… ξεμπρόστιασε, μιλάμε. Με κουρέλιασε, με έκανε σκόνη!) 🙂 🙂

  Ρεεε τους αλήτες, σηκώσανε κεφάλι τώρα, και θεωρούν αυτονόητο πως το να πουν κάποιον «Μπολσεβίκο» είναι βρισιά.
  Ε, ο,τι κι αν νομίζουν, με τέτοια κίβδηλα… νομίσματα δεν θα γιάνουν οι πληγές του χρηματιστηρίου.

  Δηλαδή απαγορεύεται να είναι κανείς απλός συνοδοιπόρος σας;
  Θα πρέπει να είναι ΕΙΤΕ εναντίον σας ΕΙΤΕ οπαδός σας;
  «Bush Logic» τα κάναμε όλα;

  Κάθε εργαζόμενος που μάχεται για το δίκιο του πρέπει να είναι φίλος με το ΚΚΕ.
  Και στις κριτικές του (αν έχει) να το _σέβεται_, όχι να το θεωρεί μίασμα.

  Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Χαιρετισμούς Αθλιε και Αμετανόητε!

 16. […] και παρωχημένα εμφυλιοπολεμικά σχήματα, βλέπε εδώ ). Η ρητορεία για τα εθνικά θέματα θα ατονήσει ή θα […]

 17. Νικος said

  ftiaxe to link ton praktikwn tis boulis se:
  http://www.parliament.gr/ergasies/showfile.asp?file=end080604.txt

  ayto pou exeis den paizei

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: